Serah diri di PAC

Nak tanya kalau kene serah diri dekat PAC kena serah diri sehari awal kan? Dalam pukul berapa masa yg sesuai dtg PAC serah diri? Sy kena serah diri 38 weeks sebab gdm on insulin hari weekend ni.

1 Balas

seelok-eloknya dtg hosp waktu pagi la sis. sekurang-kurangnya ada doc yg handle

6mo ago

kalau hosp tempat area sy,24jam. masa nak bersalin anak 3rd,sy diarahkan ke pac. dekat situ Dr check bukaan dan scan perut. bila sampai masa nak bersalin barulah sy masuk ke LR