is that baby boy or girl?

8week 2days..dan sya nk minta pndpt sis2 skalian minggu ke brpa yg sesuai utk mngetahui jantina bayi dgn tepat ya?..

11 Balas

28weeks paling ngam,hary Khamis baru² nie sis scan dokter kata baby boy.. Bulan dpn nk scan skali lgi

Saya pi cek 20 weeks x nampak..sbb baby kecik lg..25 weeks repeat scan baru nampak jelas..

20w ke atas clear dh. Tapi jangan lewat sangat. Takut baby besar & terkepit😂

Ikut nasib sis.. sy 17w dh thu psal baby terang2 tnjuk dkt doc

For me i did gender scan on my 18th weeks.

Sy scan 28 minggu baru nmpk

20 weeks ke atas.

20w ke atas .

4y ago

Ok..nnti sya try. Pegi

Biasanya 20w ke atas

4y ago

🤗🤗

20w keatas