Boy or girl

Salam mommy,nk kepastian jantina baby.. Tolong mommy2 semua😊 boy or girl?

Boy or girl
15 Balas

Berapa minggu ni sis? Mcm kecik lagi tak brapa jelas nk nmpk jantina dia. Tapi tgh2 tu mcm takde terjojol kluar pistol kan. Maaf kalau mata saya tak dpt cam🥰

Burger sign(girl) Pistol sign (boy) Berapa minggu ni sis,kalau tengok macam burger sign,waalahu a'klam,sekadar share pengalaman n pendapat sahaja sis🥰bergantung rezeki kita juga.

saya dah nak masuk anak 5 pun x reti tgk jantina lelaki atau perempuan melalui gmbr scan ni 😅. Kena tanya doktor la.

Waalaikumslm ntah laa tak boleh pastikan..kita bukan doktor..doktor puan cakap apa

kenapa tak tnya doktor jantina boy ke girl? alamak

Girl kot.. kalau boy dia nampak 🔫.. ni scan 20w..

1y ago

sma ngn sy. last dpt boy. ank ke 6. blh la ttup kilang

Nampak macam gegirl

lepas scan doc x ckp pape ke?

boy... InshaAllah

Xtya klinik/doktor?