Anak syurga 9 week

7 hari anak syurga sy tinggalkan sy...redha..Allah sebaik baik perancang...walaupun 9 week usianya, terasa sangat memori tu sy gan suami..Allahuakbar..rindunya...semoga kalian yang kehilangan baby dalam kandungan, walaupun baru atau tidak dikurniakan cahaya mata secepatnya...begitu juga sy...aamiin ??

32 Balas

Semoga sis bersabar & dikurniakan cahaya mata..

Salam takziah..moga ada rezeki lg lepas ne .. AMIN

4y ago

wahh yeakaa ? btw congratss againn.. Tuhan itu baik dia tau bla msa nk bgi kn sis.. doa kn sy yaa menyusul sis , suami rasa mual² hrp ada lekat kali ne..

InsyaAllah ad rzeqi lg akn dtg...

Saya pn pernah jgk 11 weeks...

Aamiiinn semoga tabah ye sis

Amen semoga tabah ye sis..

Semoga Ada rezeki lagi sis

4y ago

Aamiin..alhamdulilah...skrg dikurniakan zuriat lg...walaupun msih awl ttp jgk jage bebaik...terima kasih sis doakan..🤗

Keep strong sis...

Keep strong mommy

Amen sis..