Sedih And Kecewa

5weeks5days scan kat klinik swasta doc kata nmpak dah kantung kecil. But yesterday pergi kk nak buat buku pink dua org doc scan x nmpak kantung lgsg. Refer ke HTJ buat tvs pun x nampak. Tp level darah hcg kata mengandung and rahim nampak tebal mmg cantik utk mngandung tp x nmpak kantung. 3kali buat tvs oleh doc yg berlain.. Suspek luar rahim or baby dah gugur. But condition sy x ada bleeding or sakit teruk.. Sy pun x tahu nak buat mcamna.. Hanya tuhan yg tahu..

3 Balas

Buka buku pink biasanya 8weeks ke atas waktu dh dgr jantung baby