teruja

5weeks lg.. Allah je tau betapa x sabar nye ibu & ayah nk jmpe baby bongshu ibu ni... Berdebar2 walau ank no4 dah...kakak & abg pn xsabar nk jmpe asyik tnye bile baby nak keluar.. Semoga Allah permudahkan semuanya.. Aamiin Ade yg same due date dgn sis tak? #gdmondiet #35weeks #12march2020

teruja
53 Balas

Sama...due 10/3..bby yg ke3.. abg ngn kakak dh x sbar nk jumpe bby .. sy doakan mumy2 semua dipermudahkan bersalin nanti.... Amin..

4y ago

Aamiin Ya Rabb Moga semuanya dipermudahkan proses kelahiran baby kite.. insha'Allah..