Tanda-tanda gugur

5 hr lps doc scan mllui bwh kata tak nampak apa2..ms tu 6w3d..doc kata kandungn tak jd..tp doc still buat ujian darah beta hcg..tp sy tak dpt lg result darah tu...buat ms ni sy dah start rs sakit pinggang, sakit perut mcm nk period tp x kuat, lps tu ada rs mcm benda nak kluar dr vagina tp tak da kluar apa pun..jika ni tanda2 gugur..biasanya brp lm ye akan berterusan mcm tu sehingga btul2 gugur..sis yg ada pnglaman..memang ini ke tanda2 gugur...?

2 Balas

Update - hari ni dh dpt kptsn beta hcg..trend menurun..maknanya kandungan sy memang dh sah tak jadi...tunggu dia turun sdri...beri ku kekuatan ya Allah...

5y ago

Ya Allah...sabar ya sis...semoga terus tabah di beri kekuatan buat sis Dan suami.saya mengikuti perkembangan sis... Saya doakan sis baik2 sahaja, dapat rezeki zuriat selepas ni, doa yg tidak putus kepada Allah. Sebab he knows what's best for us. And sy percaya pada kekuatan doa.setiap Kali solat saya mesti menangis, setiap Kali sujud saya berdoa Allah makbulkan doa saya utk Hamil..sy doa..Ya Allah , kalau dgn kurnia zuriat ini mendekatkan aku dgnmu, kurniakan la ...jika tidak,kuatkan hati ini utk terus tawakal Dan beriman kepadamu....sampai Satu saat saya Tau sy pregnant, tambah lagi saya sebak sebab fikir yg diri sy ni pendosa yg kerdil, Dan terkenang dosa2 , Allah tetap kabulkan doa ..saya doakan sis diberikan rezeki zuriat selepas ini..mudah.mudahan dapat baby kembar . InsyaAllah. Salam sayang ❤️