Rahim turun ke ??

Hai momies nk tnya ada x momies kt sini pangkal rahim tu mcm turun ke pintu vagina??? Bila lps buang air tu dpt rsa benda tu.. Sy dah ke hspital tp doc bg tarikh untuk jumpa pakar o&g lg 2 mgu... Ada tak tips apa2 untuk naikkan blk?? Risau cbb sblom ni dh 2 kli gugur.. Skrg sy 14 minggu ++ ada bleeding jgk ckt cuma doc ckp uri rendah.. Tp yg kt vagina tu doc tgu pakar o&g nnt..#ingintahu

Rahim turun ke ??
10 Balas

lepas gugur tu sis ade berurut tak?sbb sya pun 2 kli gugur kali ke 2 saya berurut selepas sebulan lekat balik.. alhmdulilah kali 3 ni segala darah coklat-ii tkde turun dah sbb peranakkan dah naik..klau 2 bulan ikut kan bole lagi pergi berurut dengan bidan kg ..bidan kg yg berpengalaman..

3y ago

sy berurut sis... sy rest 6 bulan bru ikhtiar nk prgnant blk.. before prgnant tu sy ada berurut sengkak rahim..

rasanya kena tunggu jumpa pakar untuk tahu lebih lanjut.. buat msa skrng, better sis byk kan baring, jgn byk berjalan.. sy ada masalah pangkal rahim pendek, so doktor suggest byk kan baring je.. jga diri elk2 ye

3y ago

sy ada buat operation untuk ikat pangkal rahim tu... mmg kena byk rehat, baring x boleh jln byk..

salam sis.. mcm mana dengan kandungan sis skrg ? sy ikuti perkembangan sis .. jd nak tau.. 😊

2y ago

alhamdulillah sihat sis... skrg baby dh 6 bulan dh..

samaa dgn saya..tpi sy doc ckp sy punya cervix yg turun bwh 😪😪

3y ago

sy bru 14 minggu sis

Byk kn kegel exs sis, sis bole search kt utube ,

3y ago

ok tq sis nnt sy search..

Boleh pm 0135544166

.