keguguran

sis nk ty lps gugur brp lma darah akn kering.. sis gugur ms kndungan 11 weeks..

1 Balas

Kandungan anak saya 4-6minggu.saya 7hari baru kering..nurse kat hospital pesan boleh sampai 1bulan still normal.kalau lebih dari tu kena pergi hospital. 3minggu lepas tu saya period. 2minggu lepas tu pregnant balik..ada juga yang tak period tapi pregnant balik.tapi mmg akan kena marah kalau pregnant balik sebelum 3bulan selepas keguguran.takziah sis.