Tanda-tanda gugur

5 hr lps doc scan mllui bwh kata tak nampak apa2..ms tu 6w3d..doc kata kandungn tak jd..tp doc still buat ujian darah beta hcg..tp sy tak dpt lg result darah tu...buat ms ni sy dah start rs sakit pinggang, sakit perut mcm nk period tp x kuat, lps tu ada rs mcm benda nak kluar dr vagina tp tak da kluar apa pun..jika ni tanda2 gugur..biasanya brp lm ye akan berterusan mcm tu sehingga btul2 gugur..sis yg ada pnglaman..memang ini ke tanda2 gugur...?

2 Balas

Period regular x sis? Kantung pun xde ke? Sy dulu sebelum gugur simptom pregnant tu hilang. Bleeding 2 hari then ada contraction time baby nak jatuh.

5y ago

6weeks mungkin xde contraction sebab kantung kecik je. Mumgkin rasa macam senggugut. Sy dulu dh besar penumbuk. So doc memang ckp akan ada contraction. Lebih sakit dr senggugut