Hb low, berat badan naik

5 bulan pregnant. Tapi bila check up hb makin low. Kenapa ye. Dah makan iberet pagi maltofer malam. Tp hb tetap low. Berat badan pulak naik mendadak?

9 Balas

cara makan tu btol x sis? jgn amik dgn susu.. jrkkn 2jam kalau ade minum susu/mkn berunsurkn susu.. biasa iberet or maltofer dh plg kuat zinc tu.. should be xde mslh dri segi hb.. x silap kne pilih salah 1 je sis.. kalau mkn iberet.. iberet je.. kalau mkn maltofer.. maltofer je