hari ni 38w..6d..dan hari ke 4..sy d wad bersalin.admit ptg jumaat 11.10..bukaan 3cm..till now no progress..mild contraction,bby mengeras n turun tnda lendir..serviks masih tebal.ada sapa2 pernah mengalami pengalaman mcm ni.ini anak ke3 dan pengalaman seb

38w6d..still 3cm..no progress in 4days

1 Balas

pernahh anak no2 lepastu doktor suru induce drip sakitnya hnya Allah yng tahu cm lmbt buka bila da 6cm baru doktor try pecahkan ketuban lepas 30minit mcm tu baru 10cm bertarung sakit tu selama 6jam 😭

5y ago

semoga sis dipermudahkan segalanya aamin ya Allah ...