Tolong bagi tips bukaan 3cm

Hi semua, boleh tak bagi tips bukaan 3cm 36w 6d.. satu hari satu cm, letih dlm wad ni#firstmom #firsttimemom

5 Balas

sy dlu bukaan lmbt.skit sgt².last akak Dlm wad tu ckp kt Sy sruh pi mndi lpstu usap dri ubun² Kita smpai hujung rmbut.mnum air rmbut tu.alhmdulillah lpstu bukaan sy 10cm air ketuban trus pecah sndri.cuba lah.

8mo ago

Minum tu maksud hisap hujung rambut ke cane sis ? Sblm lap rambut ke ? Sorry tak paham 😅

Klau saya dlu mak bgi minum teh campur telur mentah. Alhamdulillah laju bukaan walaupun ank sulung

8mo ago

campur je ke semua telur putih+kuning tu dgn teh?😄

Buat lah teknik jamumall tu.. mmg menjadi kejap je bukaan.. blh tgk kat utube

dah buat segala senaman dah?

8mo ago

Tmakasihh bg tipss

Cuba duduk atas gym ball kalau ada.

8mo ago

Sy dalam wad