34weeks bukaan 3cm

Hai mommy's semua.. nak tanya sape pernah bersalin ketika usia kandungan 34weeks normal, baby ok x kene NICU.. boleh cerita pengalaman anda x.. sebb saya 34weeks sudh ade bukaan 3cm x ade contraction and no licking , apa patut saya buat?

2 Balas

doc bg hold ke camne..mcm sy no leaking no contraction jgk masa 35w tp doc hold wlau jln dah buke 4/5cm sbb bb pun ok..so xde pakse

4w ago

oh yeke.. saya harap bergitu la.. nak ulang alik hospital ni payh sbb rumah jauh.. doctr x ade nak hold.. x ade contraction doctr bgi balik

minta maaf tanya mcm mana awak tahu ada bukaan ?