Bloody Show

37w4d Lendir + darah this morning at 6am.. went hospital Putrajaya around 830am but kena halau sbb pain mcm senggugut and mengeras je.. misi x check, halau terus.. misi ckp normal je kuar darah, maybe seminggu lagi baru bersalin, plus, xde katil.. anyone Ade tnde bersalin bloody show? Bile u all bersalin lepas ade bloody show ni?

19 Balas

Sama kes kita sis. Sa pn keluar darah & lendir masa preg my first baby dlu. Tak smpi sejam trs pi hosp n nurse cek dah 7cm.