37minggu kaki bengkak normal ke?

4 Balas

sy pon start bengkak kaki. tp tido malam tinggikan kaki, esok pg surut bengkak. pastu siang bengkak balik, malam nye naikkan kaki lg time tido. 😅 bengkak dia x sakit, cuma besar je haha. xtau la sbb penah baca darah x sampai sbb tu besar/bengkak. so tido tu letak bantal kasi tinggi kat kaki hihihi

Normal, sy bengkak start 36 weeks. Skrg dh 38 weeks blm bersalin lg. Bengkak dia mcm kena sengat lebah 🤣 mmg tak selesa. Tp ada je yg pregnant tp kaki tak bengkak

Normal je puan. Saya kaki sblh je bengkak. Nurse sarankan untuk bnyk rehat Jgn bg pressure Kat kaki.

Tanda ii nk bersalin tu