36w 4 day

36w 4 day dah dapat bersalin ka .. Sebab saya dah buka 2 cm dah kuar lendir campur darah

8 Balas

Sy da 39w 2d tp xde tanda2 lg baby nk kuar... If xde jgak smp khamis.. Jumaat ni kne serah diri kt hospital.. Hope segalanye dipermudahkn utk awk, sy dan sume mummy

Kdg2 bby ada yg kluar awal dpd tarikh due dan ada juga bby kluar lmbat dpd tarikh due.. It's normal.. Apa2 pn congratulations for yr new born baby !

Wahh sama dgn saya 36w4d. Tp saya still kuat lg ni hmm tk sabar nk tngk muka baby. Semoga dipermudahkn mommy yaa😘

5y ago

Yess 12/8😘😘😍

Wahh.. Cptnye die kluar tnda... Sy dh 38w2d main2 lgi bby kt dlm ni... 😂 xsabr nk jmpe bby... 😊

Boleh...dh kluar tanda tu..preterm labor mcm sya 36w 5 dy..alhamdulillah baby ok

Boleh jadi jgk, mcm dah tanda tu. Contraction dah start rasa belum?

boleh ja.. sbb sy pon bersalin 36 w 2d.. 😊

semoga dipermudahkan