tanda2 drah campur lendir

tumpang tanye mommy2 semua kalau tanda2 darah campur lendir ni takde pape ke..sbab semalam saye ade pgi huspital..dr ckap cm lom buka..cuma darah dh semkin banyak kuar..sayer bingong..sebab ni ank first..

4 Balas

Mommy kalau bab darah keluar ke lendri campur darah ke. Jgn tanya dekat sini,saya tahu semua org nk membantu cerita pengalaman. Tp nasib kita semua tidak sama. Lebih baik la kita pergi jumpa doktor biar laa 2/3 kali pun tp kita puas hati doktor check anak selamat. Saya ada kawan yg terlalu dngr nasihat dlm group,sama juga keluar darah dan lendir. Tangguh2 xpergi jumpa doktor sbb semua kata normal tp anak dia sebenarnya dh xdk. Saya bukan nk takut2 kan . Tp mcm saya ckp pengalaman org lain2 nasib org lain2. Ini badan kita,ini anak kita.

5y ago

Alhamdulillah semoga dipermudahkan olehNya amin ❤️

pengalaman sy anak first, seminggu keluar fresh blood, xde lendir lgsg & x sakit.. dktr tye nak balik or stay.. sy ckp nk stay sbb nti dktr bole monitor ape yg patut.. dktr pn pelik knp fresh blood xde lendir, baby dlm semua ok,xde infection ape2.. drh x byk mana pun tp hari2 ada.. seminggu pulak tu.. hr ke8 baru campur lendir, ptg da start sakit, mlm brsalin... ada jgk yg ckp knp serah diri awal2 kalau x sakit.. sy pkir better sy stay hspital dgn keadaan sy mcm tu, dorg pantau sy dgn baby hari2.. so xde la risau😉

5y ago

Saya setuju dgn pendapat sis. Better duduk hospital doc bole pantau. Dh lah anak first kan. Apa2 jadi doc ada.

Sama kes mcm sy. Smlm ad darah + lendir keluar trus bergegas ke hosp. Check jln bru 1 cm dr sruh balik rmh dlu. Tunggu sakit kuat atau air ketuban turun bru dtg semula. Sy jd confius jgk sbb xad rsa sakit yg kuat. Drah + lendir masih ad sikit.

Klu ade tnda2 slain kuar drh tu boleh g hspital blik..Klu dh g cek bukaan blum lg xpe jnji anak pergerakkan ok

5y ago

bby oky ..jerr cuma dr kata kalau air ketumban sudah pecah baru boleh pgi huspital