36w. Dah bersalin?

Hi mommy. Siapa sini due 26/10 dah bersalin? Kito nyerr 36w tapi dah kena warded sebab contraction. Sekarang ni tunggu nak bersalin jer. #ingintahu Ada yg sama tak?

6 Balas

Sy hrini 35w6d tpi skrg dh ada contraction.. tgh layan nie sbb xdew tanda. Mcm terkejut sbb awal lgi rasa

1d ago

Itulah sis. Saya terpaksa serah diri, sebab hospital jauh dari rmh. Tambahan juga saya bekerja, takut terberanak dekat tempat kerja.

sya due 25/10 kadang sakit perut tpi x slalu ,tpi perut kerap mngeras

1d ago

Saya ni baru ada contraction. Ada je contraction terus sakit teruk. Tulah kena warded terus.

Due kta sma... Bby msh rancak LG Klau Mlm2...

1d ago

Huhu.. Kta lk xsbr,xsbr nk tngu doc scan LG..

semoga dipermudahkan segala urusan 🤲

1d ago

Amin! Thank u sis😇

semoga dipermudah urusan

1d ago

Thank u sis😇

dah ad bukaan ke sis??

1d ago

Satu hari ni masih 2cm lagi sis. Takda perubahan pun. Tapi contraction tu masih ada. Cuma bukaan tu saha takda perubahan