Eksaited mami nak tengok adik baby hehe

35weeks baru nak settlekan semua hehe.

Eksaited mami nak tengok adik baby hehe
14 Balas

saya 31w..bru start membasuh smlm.. hihi..hr ni trip ke2 lak basuh pe yg patut.. saje settle awal nnt blh relax²..

2y ago

yup.. hihi.. bln 3 nnt sibuk ngn ank2 nk dftar n byr yuran sek ank².. tu yg settlekn brg bby awal²..

sy pon lg 2 hari 36weeks tp x prep beg baby lg.. x sempat nk prep dan cuti pin x plan lg bila nk ambik

2y ago

rasa x sempat nak fikir semua bnd.. baru siap isi borg cuti bersalin.. balik nanti nk kemas beg..

saya pun panggil adik baby jugak.. ckp kat anak sulung pun adik baby.. haha

2y ago

Hehe comey je kan 🥰

biasa mummy2 mmbuat persiapan bby pada usia kndungn brpa bulan??

2y ago

Boleh je awal awal , tp kalo sy lepas tahu dan confirm jantina baby. Hehe

I baru je basuh semua baju lastweek 😆 35weeks sekarang

2y ago

Hehe sama laa kita. Dh tak sabar nak jumpa baby 👶🏻

saya baru je lepas basuh 4hari lepas...baru masuk 34week

2y ago

Ye...tapi rasa macam ada je yang tak cukup😂

comelnyee baju2 baby girll 😍😍😍😍😍

2y ago

Hehe tu la ada geng mami hehe

Baby girl ni 🥰 semoga dipermudahkan ye 🤗

2y ago

❤️🥰

🥰 seronok nya buat preparation utk baby

2y ago

Hehe i feel you mommy 🥰

teringin jugak nak beli penyidai mcm ni.

2y ago

o ye ke....tq...😉