Wayang

Hye Semua Pregnant 15weeks Boleh Tengok Wayang X ?? HEHE Anyway Ticket Dah Beli .. Fast & Furious Hehe ??

33 Balas

kalau msh awal myb tiada masalah. tp nxt time better jgn ye. sbb bunyi wayang kdg mngejut. akan beri effect pada kandungan. sy penah sekali. baby tkejut. sy pun tkejut. kesian. lps tu husband ckp jgn la tgk wayang lg buat masa skg.

Boleh je. Janji cerita tu x terkejut2. Saya pon da bnyk kli tgk wayang. Hahhaha. Tp syg x boleh nk dduk lama2 pinggang sakit sgt2. Lg 1 orang main tendang2 kerusi. Bnci betul klu kne.

boleh takde masalah . do what ever u like as long tak memudaratkan kesihatan u dan baby. sy 10 w dah g tengok cerita hantu . terkejut2 je. risau baby pun terkejut . 😂😂

Sekali je sy tgk wyg hri tu. Tu pon cita john wick. Bayangkan betapa ganas cita tu. Terpaksa tutup mata je. Time dia dok membunuh org. 😂😂😂

boleh je sis, ckp psl wayang teringat first kick baby saya wktu tgh tgok wayang dgn mak 😂 terkejut igt kan org sebelah geletek

enjoy u'r life sis selagi x membahaya kan diri dan kandungan. hihi. sy sarat2 pun tngok cerita hantu juga 😂

Bole jerrr. Jgn citer hantu ngn yg pelik2 je. Sbb org kta time preggy ni kne tgok bnda yg elok2.

Hahahahahah ... tiket dah beli x blh kata ape la ... jgn kerap sangat mewayang tu ... 😅😂😂😁

5y ago

❤💪

saya masa pregnant anak first. selalu tengok wayang..🤭🤭..siap tengok cita tamil.😬😬

Wahh bestnyaaa.. td masuk mall jugak tp sesak.. rasa xle nk nafas😅