due 17 ogos

30 weeks... dah start nervous.. sape geng due bulan 8??‍♀️?

123 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

In sha Allah saya 27/8. Sekarang ni pun dah start nervous. Terfikir keadaan dalam LR. Semoga kita semua dipermudahkan dan dipercepatkan proses bersalin.

Sy 7/8/20.tapi kena serah dri pada 17/7/20. Gdm on insulin, ada gdm masa 30mggu.. Insulin br start hr ni. Sy ada lg 4mggu.. Seram sejuk rasanya..

Sya 31 weeks 1day ..rsa tak mnentu..preg ank ke 2 ..ank prtma ceaser ..tkut yg ke2 ni pulak kna ceaser balik😢😦

2y ago

Sma. .nervous sgt. .tp sy due 16 july. . 24/6 jmpa dktr pakar gopd...kaunseling klu ble beranak normal @ x. .

Waaa ramai nye bulan 8...akak punya masih lama.. Bulan 12...😃Turut Happy juga dgr korang due bulan 8..huhu

2y ago

yekew ? wahhh ada geng huhu

Wow ramainya lahir bulan 8 saya 29/7 😂 nervous tu dh start dari baby dh 28 weeks sekarang dh sarat 😣

3y ago

sy dh smggu asyik rasa nk buabg air besar je.. kdg nk p buang, xde plak. dah buang rasa lagi... all the best mommy n baby.. moga dipermudah semuanya☺

insyaallah 09/08/2020 semoga mommy2 semua dipermudahkan nanti bersalin 😊

VIP Member

Sy 6hb 8 nervous jugak walaupon dah no 4... Beza umur ngn abg dia 5thun jugak...

VIP Member

due sy 12/8.. baby dh start bg false contraction... risau ja kdg² bila jd...

Sy 32w dah. Mmg nervous, tpi dlm masa sama xsabar nak jmpe baby. Anak ke3😊

Saya 2hb 8....semoga kita dpermudahkan segala urusan dn sihat² selalu 🥰

2y ago

Due kt pun 2/8 gak..