due 17/8 tiada tnda branak tpi kerap kena false contraction 🥲

ada tk geng due 17/8 klau tiada tnda branak 16/8 kena serah diri dh😅

6 Balas

nk tnye tpi Sy esok due dh perut kerap mengeras tapi tkde sakit cuma rasa nyilu je kt ari2 kne gi hospital jgk tk...gerak baby Pon ckup 10 kiraan tapi tk kuat sbb perut dh penuh...

9mo ago

smlm Pon check bukaan baru 2cm ni tgh tggu doktor bgi tarikh masuk wad plk ..smpai suami tktau nk cuti brpe hari huhu

same due kita 17/08 belum ada tanda juga cume kena false contraction.. dah dpt surat utk serah diri 16/8 kalau x brsalin lg😌

Saya due 18/8 so far ada contraction manja2 mcm sakit senggugut tu dia tarik sampai sakit pinggang. Tp belum turun tanda lg

sama due 17/8 tp xda tanda lagi..cuma sakit2 bwh perot je

Sya pun 17/8 Blum ada tanda..

sama sis.