Hi ibu2 semua

30 minggu - boleh ke minum air kelapa and kemudian makan durian?

2 Balas

Nak makan atau minum time preggy ni kena try and error dan berpada2. Air kelapa tu takde masalah, try dulu. Durian pun jangan makan banyak2. Kalau rasa tak confident, jarakkan antara dua tu.

Saya ad minum air kepala masa 31w.permulaan minum sesedut/secawan dulu then tengok ada rasa mengeras/xselesa ke.Kalau xad bolee minum,kalau ad rasa macamtuu maybe elakkan