Musim durian and teringin nak makan..

Hi mommies .. nak tanya kalau kandungan dh masuk ke 27 weeks, boleh makan durian x? And how about creamy durian crepe? 🥹 Teringin sangat..

6 Balas

Haritu pun saya teringin. Makan jugak la 3 ulas. Malam tu terus sakit denyut2 belakang tengkuk🤣🥲 cukup la takut dh nk makan

sy baru je hbis makan pulut durian 😂 makan jerla sis.. tp jgn melebih je sbb durian ad kolestrol tinggi

Boleh makan,tapi jangan sampai 1biji terus.😂 semua boleh makan,cuma berpada pada lah.

11mo ago

tu satu,lg satu takut bby kt dlm tu tak tahan panas.jd berpada pada la.😄

sayaaa makan lepastu sembelit teruk :( better elakkan

boleh. 1-2 ulas cukup. manis tu

boleh ja makan