Durian Oh Durian

Kandungan 10 mggu 4 hari. Semalam terjumpa buah durian d pasar. Beli lah sebiji. Makan dua ulas. Apa kata orang? teringinnn yangmatt! Minum air kelapa, minum air suam. Time ni petang. Bila dah malam jam 9 peningnya berpusing. Adakah itu tindak balas tubuh badan saya terhadap durian? So mommmyysssss, korang mcm mana?

1 Balas

Ada darah tinggi ke?

4y ago

Mungkin tak ngam kot nak makan durian time preggy. Sbb awk masih baru lagi. Take care 🤗