mama hope ~ No3

NO 3 . Rezeki itu indah. Semoga mendapat rezeki dariNYA?❤️

mama hope ~ No3
4627 Balas

Saya yg no 1..penantian 7tahun,3kali keguguran..Alhamdulillah skrg dh 8 bulan mengandung..pada kawan2 yg masih menanti saya doakan semoga kawan2 pon dapat baby..memang penantian itu sangan nenyakitkan,tapi bila kita bersabar insha allah,allah akan bagi pada masa yg sangat sesuai..jangan pernah mengalah..

Salam mommy semua. I is ada sediakan grup wasap untuk kita sembang lagi rancak untuk kita bertanya or keep sharing ilmu bermanfaat sepanjang prgnt, ttc & sejak jadi mommy ni. Sangat dialukan mommy to be, ttcian & mommy already tuk join 🤗 Just click this link ☺️ https://chat.whatsapp.com/GC0ByPaLLG830Yfr6zx1xw

8 . Sebetulnya masih nak anak lagi. Tapi, Allah dah takdirkan kita tak boleh beranak lagi terpaksa ikat sebab 3 kali dah czer.. tapi Alhamdulillah ada 5 org cahaya mata, 1 darinya dah ada d Syurga sana. 😊 Semua anak hasil dari czer. Sbb pulvik kita tecikkkk.. tak dpt keluar scara normal.

Maaf sy komen kt sni..sy ada soalan nk tnya mommies smua?? 29hb ne due sy.. Tp 28hb ne doc dh sruh msuk wad.. Sy nak tnya?? Seandainya 28hb tu sy mc xskit prut nk bsalin, dorg akn sruh tnggu ke?? Klau ia, slalu nya brpa lama?? Atau dorg bg paksa bsalin jgk?? Ble share pnglaman tk?? 😊

5. emergency czer, tumpah darah, mild meroyan (i guess) sbb ada bayangan cederakan org terdekat. bidan kata tu dah kira meroyan . bila terlampau stress, benda tu datang balik. tp alhamdulillah tak pernah cederakan sesiapa . skrg emosi pun dh makin stabil. btw sy pantang sendiri.

No 1. Saya doakan bagi kwn² ttc saya jgn putus asa. Rezeki tak pernah salah alamat. Saya tunggu mengandung ambik masa selama 2 tahun 1 bulan. Insya allah akan bersalin pada hujung november nanti. Doakan saya ya. Semoga doa kalian diangkat ke langit. Aamiin.. 😘

3 . Harap ade rezeki kali ni. sebab da delay period almost 1 week. cube pgi tdi. nampk mcm garis samar. so ingat after 1 week ni. try lgi. harap ade rezeki utk sy dan mommies yg sedang berusaha. semoga ade rezeki utk kita semua. Aminn.

No 1 , selepas setahun menanti .. mommys kat luar sana yg masih menanti jgn putus asa ya .. teruskan berdoa dan beriktiar .. in sha allah mudahan ada rezeki mommys yaa . Sabar and terus berdoa .. saya doakan ad rezeki mommys lepas ni

Alhamdulillah baby fist...8 tahun menuggu,anugerah yg tak ternilai ni..saya sntiasa doakan yg mne blm ada rezeki ank..akn dkurniakan..insyaallah..truskan brdoa, jgn putus asa..doakan saya dprmudahkan urusan ye..

No.1 ..Alhamdulillah..semoga dipermudahkan rezeki sis dan suami jgn putus asa dan doa..sy 8 tahun menanti..tahun ni Allah beri rezeki ank,yg penting byk sabar,usaha dan doa..in shaa Allah..mesti ada.

5y ago

Aamiin..