mama hope ~ No3

NO 3 . Rezeki itu indah. Semoga mendapat rezeki dariNYA?❤️

mama hope ~ No3
4627 Balas

no 2. itu pun docter bising sbb usia 25 tahun dh ada no 3. sbb no 2 msa sy mengandung bru 11 bulan.. nnt ktanya usia 30 ank 10 org. tpi org kta dh nmanya rezeki. takkan nk tolak.. jdi sy pun think positif.

4 ,setelah gagal 2x alhamdulillah rezeki saya slpas 3thn bkhwin dkurniakan rezeki zuriat dr Allah..mama hope teruskan usaha tawakal & bdoa pd Allah ye..rezeki Allah tu dlm pelbagai bentuk sebenarnye.

1....takot sgt bile disahkan mngndung....sbb sy dh bhnti bharap bile ad skit..sakit yg tk mgkin blh buat sy mngndung.....dn tibe2 tuhan dtgkan rzeki ini pd sy...tk tau prasanye tu nk suka atau x....

No 2 and 6.. Semoga sis dipermudahkan dan dimakbulkan mendapat zuriat yg baik di sisi-Nya.. Selagi ada harapan jangan berhenti usaha.. InsyaAllah ada hikmah yg indah menunggu.. Aamiin..

ngah merancang last merancang bulan 10 ni dan hbs appointment beta hsg.. 1st preggy kene molar pregnancy insha allah doa kan saya supaya cepat2 hamil lepas habis merancang bulan 10 ni..

8. Baru bersalin 2 bulan anak no.4 dan berharap ini yg last, umur pun dah late 30s 😏 Sy doakan semoga yg berusaha untuk memiliki anak dikurniakan rezeki tak lama lagi..insyaAllah

no 2,rzki xdsangka dpt ke 3 stlh kehilangan yg ke2 dah berlalu 6thn rsa truma juga tpi kna kuatkn semangat semoga dpt berjln lncr dan dipermudahkn..xlma g nk berslin bln 8 ne.

7. Bercadang nk tambah anak lagi..tp masih dlm proses pulihkan rahim sbb baru lepas kguguran bulan oct haritu..insyaAllah mudahan Allah beri rezeki tahun depan..Aamin..

2.. Moga dipermudahkan.. Sejak sangkut GDM ni mood mmg down sbb badan penat ulang alik ke klinik.. Tapi ni yg terbaik utk baby..

3y ago

testimoni untuk gdm . sy sendri penguna shaklee . sy gdm since kndngn 5 bulan .. yes . tingi kol 8pg 10 . naik je x trun . nurse smpai suruh sy mkn ubt gdm . lps mkn pon sama .then doc o&g suruh sy consume shaklee . dia kata byk feedbck y oke . then i try .. after 2 weeks . gdm sy sblm puasa 4. alhmdlhh dah bsalin anak 2.6kg . alhmdlhh dia sht .. http://Wasap.my/+601117194775/shaklee

no 3..8 tahun dah berusaha..tapi bulan ni saya dah lewat period 10 hari..belum ada kekuatan utk buat upt..doakan saya

3y ago

smoga rzeki sis juga mdpt zuriat aamiin