baby weight

28 week already but baby weight is 1kg only, is it ok? or too small?

9 Balas

im 31 weeks and my baby weight is only 1.5kg.. still wondering how to gain baby's weight while my appetite like having twins..

5y ago

Samelh sis

Saya pun aritu scan 28 week baby baru 1.1kg. Doc ckp normal, sbb mak dia pun kecik. Perut dah 7 bulan pun x nmpk sgt

Tu la..saya pun 28 week baby 1kg..macam kecik..nak sampai lg 2 bulan sempat ke berat normal

sy pun 28w, berat bby 1.1kg je..so far, doc kata okay je beratnya..dont worry okay mommy! 😊

5y ago

haaa..kannn..mbesar dgn jayanya..hehe..alhamdulillah, last scan 36w aritu pun dah 2.7kg..taktau la nti berapa berat masa keluar nti..hehe

Ok sis..tunggu nnt dah 30weeks ke atas..mase tu dia akan gain weight banyak..

Saya ms 31week bert bby 1.1kg..so kena jmpa pakar everyweek..

5y ago

Bby sihat..growing tapi slow movement dia...

its ok..i 38weeks my baby weight is 2.6kg only..

Same goes to me. Mine only 1.25kg

okey dear.. don't worry