Scan Baby Boy

24W scan 5D baby boy Due 26.12.2021 anak ke Dua, ada kemungkinan x keluar baby girl🤭 risau bila baca komen2 Dr post ibu2 sebelum ni, anak first girl lahir 2019 Doakan kami ya ibu2 manis semua❤️

Scan Baby Boy
6 Balas

Due kita selang sehari sy 25/12/2021 ank ke-4 dah detail scan aritu masa 21 week baby girl masa 18 week scan gender pun girl semoga kita semua dpermudahkan aminnn🤲🤲🤲

3y ago

semoga d permudahkan juga ya puan 🥰

Kemungkinan tu of course ada melainkan scan tu mmg nampak bentuk kemaluan anak secara jelas nyata dan terang. Cuma jangan terlalu berharap lah dpt jantina tertentu.

Alala comelnya adikk. Amiin semoga dipermudahkan. Wahh tak sabar lah nak scan juga tgk rupa dia mcm mana sekali jantina. Saya baru 16w.

3y ago

alhamdulillah Saya dah ambil 2 dos vaksin Masa kandungan 14m & 23m

Due date sama 26/12 nnt hehe tp sy ank prtama. Biasanya klau scan boy mmg akn kluar boy sbb pistol tu tp klau girl baru 50-50.

3y ago

semoga d permudahkan ya sis, apapun yg pting anak2 sehat kan alhamdulillah dah..

Sy due 25/12...masa detail scan mmg jelas boy..x tukar dah tu...ank sulung pn boy..moga dipermudahkan semuanya..aaminnn

3y ago

Alhamdulillah, semoga d permudahkan juga ya puan🥰

klo dah scan yg jelas. komfirm la bby boy.