boy / girl

ada tak kemungkinan , bila scan nampak girl tp keluar jd bebird ? 1st baby

31 Balas

Huhu.. boleh jadi kut, xsemua doktor pakar dlm bidang sonographer. Kte 2x scan, sonogrpher ckp girl, tapi kte xpercaya. Haha. Naluri kuat ckp bby boy for the 2nd bby. 1st bby, doktor KK ckp "mcm boy" tapi kua girl(mmg nk sgt 1st bby girl) Huhu.

5y ago

Huhu.. Mmg pun hitam putih kte xfhm, xjelas.. Kena 3D/4D/5D baru nmpk. Huhu

alamakk seram kite.. scan ritu npk da boy.. 4org girl sblm ni mmg xnpk.. die kepit. smp doc ckp sy rase ank puan pmpn. betul 🤣.. y ke5 arap kua btl la ikut scan y da npk tu.. punah hati ku kalo blh berubah

5y ago

haha . saya scan bru ni baby tunjuk je.. dokter ckp bukan bebird... sbb dokter tu nampak yakin je 😅

Sy scan wktu 20weeks doc ckp mcm boy tpi 50/50.. doc ckp nnti 28weeks kta scan lagi. Kemarin sy scan utk 28weeks tpi lain doc yg scan, dia ckp Girl. Paling confirm tggu baby keluar baru tahu gender.

5y ago

itulaa... kalau dokter xcakap.cmtu... nak ckp camne lagi kan😅

ada sis ..kws sy mcm tu, 2 kali scan kate gegirl ..kluar2 lelaki 😂 kwn sy tu dh siap2 bli brg wana pink .. so tpksa la bby boy tu pkai wana pink masa bby

5y ago

itulahhh... kalau jd kat sya , nampaknya jambu la kejap baby tu😅

Sewaktu first scan utk gender, doktor ckp boy. Then 2nd time scan, doktor ckp girl pula 😅sy tak kisah asal baby sihat sentiasa dlm rahim ibu nya 😁

Ada sis.. daa excited doc ckp bby gal skli kluar bby boy 😀 hahaa... da la baju smua kaler pink 😂 redha je la asal kn bby sihat ..

Sye ank 3org,scan boy kuar boy, scan girl mmg kuar girl.. Xprnh silap lg.. Tp scan swasta pnye la.. Lau klinik krjaan pnye slalu silap😅

5y ago

saya scan swasta jgk sis....

Ada. Macam kes saya. Berkali² scan doc kata gegirl. Sekali keluar boboy dah. Huhuu. Nasib baju unisex.

5y ago

saya scan aritu nampk dr pandangan bawah rasanya .. baby bkn main show off dia punye tu... dokter ckp baby girl sbb xde bebird 😆 ku harapkan boboyy... dpt gegirl duluu takpe laa.. ku dah beli baju2 pink , harap xsilap dah la

Ade sis...sya...ank no 2..dri awl pregnant smpi bsalin dokt scan girl..last2 bsalin boy...hehehe.

5y ago

Mmg ade je sis...scan bkn 100% btl dan kalo baby gerak2 semasa scan pun blh jd mcm tu...

sy mmpi bby boy. tp scan bby girl. nk confirm blik, tggu bersalin la 🤣 kdg mmpi tu mainan tido kn