Jantina Anak. 😍

Ada tak ibu2 yg rasa mcm dia pregnant Baby girl, Tapi bila Scan Baby boy? keluarr baby apa ya? 🤭#firstbaby

3 Balas

Waktu sy pregnant baby boy mmg senang detect, setiap kali scan dia kangkang. Skrg ni baby girl inshaAllah. 29 weeks baru betul betul boleh confirm gender sbb dia asyik sorokkan hehe

saya baru scan tadi.. naluri macam boy.. tanda2 pun tgok Kat pengalman org.. google lbih kepada boy.. tapi scan girl... 🤭🤭

Sy pulak suami dok kata baby boy sbb 19 weeks dah start rasa dia ligat active kt perut. Scan 21 weeks baby girl 😍