Air Gula ?

24hb ni minum air gula utk kali kedua ? Risau jgk hmm . Sbb mse prtama kali tu , sy ada termuntah cikit slepas minum sementara nk kne tggu 2jam utk ambil darah tuh ? Nak elak dari loya n muntah, apa perlu saya buat nanti ya? ?

23 Balas

1tips sy sis.. jngn fikir kn sgt pasal org ckp minim air gula ni bikin mual. jngn fikir yg negatif. cba bertenang.. anggap air tu mcm minuman manis yg biasa kita minum. pastu fikirkan utk kesihatan diri dan baby dlm perut. kalau fikir negatif, negatif jg kita dpt. cuba positif. hihi

5y ago

Ohhhh 😅 heheh..baikk sis tq 😍

kenapa ya kena minum air gula sampai dua kali m

5y ago

Sme sme 😊😊

Haritu saya minum air gula kedua, saya bawak air kosong siap2 dalam beg & minyak angin botol kecik. Masa minum tu saya tutup hidung walaupun ada berhenti2 (tak boleh sekali nafas). Habis je minum air gula, saya kumur air kosong & minum air kosong sikit. Agak2 pening nak muntah, sapu minyak angin sikit kat hidung, kepala