Konfius dengan result scan gender baby

21 week scan di kk nampak boy 22 week details scan di hospital nampak girl Saya konfius mana satu yang betul..ptut ke scan 5D utk tahu gender.. hihihi excited nak beli barang2 🤭🤭

2 Balas

kalau berkemampuan, silakan scan byk kali pun. masih tak yakin dgn jantina baby, beli barang kaler neutral saja yg unisex boleh pakai. lgpun tak wajib pun baby girl/boy kaler sekian2.

boleh je..sy 18w scan..confirm kan 20w sekali buat details scan..