GENDER BABY

6x scan gender nampak girl. Harini 36w scan nampak penis.. alamakkk barang2 dah beli warna pink.. hihi.. ada mcm sy tak? Hujung2 nampak boy pulak.. #ingintahu

5 Balas

Sy scan banyak kali nmpk boy, masa 32w scan doktor ckp mcm girl je 😂 baju semua corak dinosaur lah spiderman lah, klu keluar girl dia kena redha la pakai sbb emaknya yg suka dinosaur 😂 insyaAllah esok mungkin sy dpt berjumpa dgn anak pertama sy. Moga moga tk surprise dr laki ke perempuan 😂

sy xde pngalaman..tp ipar sy ank die dua2 scan girl kuarnye boy..biras sy pn same..scan girl kuar boy..brg abis beli y gegirl.sbb tu bg sy barang bb or baju bb suggest bli y unisex..bile dh kuar bb nnt blh beli blk lps pantang

sy masa ank 1st ke..2nd ke..mmg sy Beli unisex...walaupon masa ank 2nd Tu doc dh kata boy...better prepare unisex..then dh lahir nnt..baru sakan Beli ikot gender🥰🥰 lebih selamat🤗

kalau saya tak sure anak gender apa , saya beli warna yg selain warna biru atau pink 🤣 baju warna purple atau hijau saya beli 🤣 takut jadi kes mcm tu 😂

sy bese beli baju jnis unisex.. sng.. kalau scan nmpak girl keluar boy pon boleh pakai..