BABY GENDER

Tadi appoinment 20 week, punya lah excited nak tahu boy ke girl, sekali dr pun 50/50 sebab first scan nampak girl, tengok lagi nampak boy pulak, pastu nampak macam girl pulak hahahaahha pening kepala tengok, mama nya dah lah gatal tangan nak shopping barang baby, tapi acano ni. So macam nak buat details scan on 22-24 week, tapi confirm ke details scan ni part gender baby? #firstbaby #1stpregnnt

1 Balas

sama lah mcm sy.. 23/8 hritu details scan tgok gender skli..mcm boy mcm girl..doc pon xdpt cnfrm. so next 23/9 scan lg..tp regular scan je. doc ckp regular scan pon boleh nmpl dah gender klu 24w keats. mmg dinsihtkn klu nk tgok gender ni seeloknya lps 20w... psl brg baby.. ikotkn brg2 baby ni unisex.cuma tang bju je lah.warna n design bju ada bbrapa helai je yg ssuai utk boy atau girl.new born mmg sy xbli byk..yg psti lbeh bju brbutang.sng nk pkaikn. sy plan bla dah 2/3 bln nti sy bli lain. tp mcm sy brg lain2 sy bli je. besen mndi..set tilam..kain bedung lampin.. barut smua bli je. wrna sy ikot tema tercois.. jd brg2 byk putih+tercois+grey. wrna selamat utk kdua2 jntina.🤭 nti dah cnfrm gender tgl tmbh je yg mmg btul2 ikot gender.

4y ago

Kann, hopefully details scan on 22 week dah boleh nampak jelas. And tqsomuch on the idea of pilih warna selamat such as terqouise, tak pernah terfikir pulak. Kan boleh je rasanya ni lepas gian beli barang barang lain selain baju ikut tema unisex gitu. Pasal baju berbutang tu pun, thanks a lot, tak terfikir pun pasal baju mana senang nak buka pakai biasalah anak first dok sebok fikir nak baju comey comey ja hahaha