Baby kurang bergerak bila berpuasa

21 week 1 day, saya berpuasa tak pernah tinggal lagi, saya puasa okay je, tapi baby macam kurang aktif, tapi bila dah berbuka baby aktif skit dripada saya puasa, saya agak risau tapi still fikir positif maybe baby tidur or kurang tenaga sbb tu dia banyak diam. Kalau mummy yang lain, macam mana yaa? Terus kan puasa atau puasa separuh hari atau ada solution yg lain ?

4 Balas

Astaghfirullah. Tak perlu lah puasa dulu sis. Utamakan baby tu. Baby kurang gerak tu dah kira red flag.