Pregnant ke hormon?

20/1 saya ada buat upt..keluar 2 line...hari ni saya buat lagi..nampak line kabur..sepatut nya kalau pregnant line semakin terang kan..saya pun confuse..pregnant ke atau cuma hormon..gmbar pertama yg 20hb..yg kedua pagi ni

Pregnant ke hormon?
3 Balas

boleh jd hormon. Sbb clearblue sensitif sgt. Period dh due ke? Try lg after 1w.

3y ago

Kalau cmtu better pegi cek kt klinik la kak...hmmm sy tggu bulan 2 ni dtg period x..tp sy da 4 hri breast sakit mcm bengkak..perut kadang sakit kadang x...harap2 kte semua ada la rezeki yea

Clear blue too sensitive. Yg cross ni pun memang banyak false positive

hormon