Upt samar Opk line T x terang. Lewat period dh. 50/50 pregnant atau hormon ya?

11 Balas

Sy pun mcm ni. Tp sy nak juga kepastian sy terus ke klinik scan early pregnancy. Bila da scan doc kata nampak kantung baby alhamdulillah sy percaya pregnant. Sy tak suka tertanya2 😅 kalau tanya org lain pun ada yg kata ye ada yg kata mungkin. So lg jadi tak puas hati kan.

positive tu sis inshaAllah..saya pon samar2 tp terkejut jugak sbb 2 line..lepas seminggu test lg bru terang..pergi klinik untuk confirmkan..doctor scan memang ada kantung..

sya dulu pon mcm tu awk.. upt samar², nak kepastian sya cuba pakai opk.. opk memang double line.. Alhamdulillah memang sya pregnant awk.. positif tu awk punya.. take care

positif tu sbb sya time first test pon time dh 2bln line nmpk samar sgt sya xcaye n tunggu dlm 2minggu cm tu sya chek balek line tebal dh

repeat selepas 48j. guna upt berlainan. hcg meningkat setiap 48j. if positif upt akn makin terang

mcm mna sis pregnant x ? sbb sy sama mcm ni.. bingung sy..

positif tu . kalau nak confirm p klinik cek 🥰

upt positif tu. ulang upt lg seminggu

positif tu

Cuba lagi