Pregnancy test

Ttc almost 2 years. Anyone yg nampak double line tak? Ke saya je yg nampak 🥺🥺 #ttc1year6month

Pregnancy test
32 Balas

Tahun lepas sy pun dapat result yg mcm ni. Samar2. Seminggu lepas tu sy check balik, alhamdulillah makin terang. Sekarang dh nak hujung trimester kedua. Ttc hampir 2 years. In shaa Allah semoga ada rezeki untuk awak dan yang tengah menunggu. 💕

Nampak sis. Saya pun mcm ni mula2. First check 23/1 nampak blur. Kawan nurse ckp tggu 2/3 haqi then check balik. Xsabaq punya pasai 25/1 try check bangun subuh. Alhamdulillahhhh terang. Nnt sis repeat check ya. Congratssss

Sy cek first time pun mcm tu . . Dlm hati sy yakin da ad kesayangan dlm rahim ni. After a week sy cek lg . Terus double line

nampak dua line. in sha Allah ada Puan. jaga diri ya. jgn buat kerja berat. nanti boleh test lagi sekali.

Saya awal2 macam tu juga. Samar2, try dip & tell, Alhamdulillah. InsyaAllah pasti ada rezeki awak ye🥰

nampak tp mcm samar2.. inshaaAllah positif. nnti lepas 1 minggu sis cek lagi ya.. semoga yg terbaik utk sis..

saya nampak cuma masih kabur,dlm 4,5 hri lgi repeat balik test ye,semoga ada rezeki buat sis sekeluarga

saya punya macam ni awal² . sebab saya test petang masa tuh . paginya saya test nmpak dua line

ad nmpk dua line samar2 ..cuba test upt dlm seminggu lg .. insyaallah ada rezeki sis nnti😊

samar2 lg tu.... nnt try lagi tau... lagi seminggu ke... atau selepas 3 hari kee... pagi2