Neonatal Jaundice

2 x admit hosp due jaundice any advice or anything to me?

28 Balas

First , ibu kena sentiasa positif . Memang risau anak sakit tapi kena juga positif untuk make sure production susu baik . Doa banyak banyak . Insyaallah , itu je yang mampu kita buat selain susukan baby kerap and ikut petua lain tu . Anak saya pun , ni dah hari ke 40 still tunggu result hospital . Tunggu result darah and air kencing sebab hari tu ada kuman . Bulan 8 buat scan untuk check saluran kencing . Doakan semua nya okay .

5y ago

Biasa lah tu , bapa pun kadang tak sanggup tengok inikan lagi ibu . Anggap je lah apa yang dia lalui tu buat dia kuat , insyaallah .