Alhamdulillah spotting dah berkurang

2 minggu bedrest n makan ubat kuat rahim yang doc bagi. Nak masuk 3 hari tak nampak spotting coklat but still lagi paranoid/fobia. khamis depan baru nak buat buku pink. Mintak korang doakann permudahkan urusan saya n kandungan saya.

2 Balas

Saya pun da bed rest 4 ari.tapi bile masuk kerja dia ade spotted balik.da mkn ubat kuat rahim jugak.da minggu ke 9.da scan minggu lepas bby membesar dengan baik n ade heartbeat.normal ke akn ade spotted.risau je aty ni.mase detect to kencing pun infection teruk.now makn antiobiotik n lawas kencing jugak

1y ago

tulah kdg risau. kena selalu monitor spotting ni. Dah jadi habit asyik nak check patty tu. even dah berkurang pun still lagi bedrest sampailah buat buku pink. awak still spotting lagi ke ?

Syukur. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat