sesape yang ada pengalaman spotting or bleeding

Masa Mggu ke 5 preg keluar spotting penuh.. Cek doc, doc semua ckp 50-50.. Spotting Dlam 4/5 hari then makan ubat kuat rahim n rest kat umah dia stop.. Masuk mggu ke 7 keluar darah pink2 n spotting byk sangat.. Doc suh dok umah stop kerja sementara. N disebakan spotting Smpai kena sehari tukar pad/pantiliner 4/5 kali sehari so amik balik ubat kuat rahim.. N 2 hari sblm raya scan.. Alhamdulillah scan semua baik2 n elok dh sampai skg minggu ke 11.. Memula kena cuak gak smpai nangis.. Huhuu.. Mungkin kerap berdiri, berjalan n kerja pg ke pg.. X cukup rest n xde cuti lg.. Dah rest elok2.. Baru ok dah.. :))

sesape yang ada pengalaman spotting or bleeding
2 Balas

Sy pun mcm sis jgk..sy skrg mcmni laa..risau sgt2😔doc da bgi injection & ubt kuatkan rahim..tp still flow drh mcm biasa..xde bkurang...😔

5y ago

Sy dh mscrriage sis..hri ahad mggu lps..skg tgh bpntg....blm rzeki lgi...

Baru kena dua hari lepas. Tapi sikit je. Coklat cair plus lendir sikit macamtu. Doktor suruh rest. Dpat mc 2hari

5y ago

Yup.. Take a good rest.. InsyaAllah xde apa2:))