Spotting coklat /merah2 pink masuk 6w & 7w

Hii ada tak mummy yg masuk 6w, 7w ada spotting macam saya? Saya dah check 2 kali dgn doc masa spotting keluar & baby ok and jantung pun berdegup. Cuma saya risau asyik keluar spotting coklat je walaupun dh cossume ubat kuat rahim. Sekarang pun ada sikit spotting coklat & lendir coklat. Sekarang saya dah 7w 3d. Please share your experience thanks Ada yang macam saya ke?

5 Balas

sme sis..sy pn belding ..kne bedrest smggu ..dua mggu lg jumpa Dr .. anggaran 7 mggu 3 hri..tp scan 5 mggu 3 hri .hri tu dpt trace ade cyst....cyst tu yg besar ,bby x mmbesar...smlm scan...bby de perubahan . Alhamdulillah..cyst smkin kecut n 2 mggu lg dtg smula scan..skrg Sdg bedrest n x bleh buat pape keje lg..sbb pnah ade sjrah gugur 2 x sblm ini...moga dipermudahkan segala urusan kita semua amin ya rabbal alamin 🤲🏻

11mo ago

insyaallah sis Liyana sme³ kita kuat..moga dipermudahkan dan berjalan dgn lancar..amin amin ya rabbal alamin sis Liyana 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️💕

Hi sis saya sama mcm sis. Dlm 6 & 7 w ada keluar spotting & dr dah bagi ubat kuat rahim. Tu pun kadang2 ada keluar jgk spotting. Minggu dpn dr suruh repeat scan lagi. Moga yg baik2 sahaja utk awak dan baby.

12mo ago

Kan awakkk, even kita makan pun ada juga keluar spotting sikit2. Harap urusan kita sama2 dipermudahkan yaa and semuanya selamat dari awal smpai la kita bersalin & berpantang amin ya rab 🤲🏻

Hi sorry boleh sy tahu ubat kuat rahim tu ubat apa ya?

12mo ago

Untuk kuatkan rahim support baby membesar and hentikan pendarahan. Nama ubat tu duphaston tp kena consume based on doc consult kita ya

betul kne banyakkan rehat sis

12mo ago

Baik. Terima banyak awak. Skrg tengah bedrest seminggu

bedrest terus dik😊

12mo ago

Baik, terima kasih. Skrg saya tengah bedrest