Upt samar2 Lagi Ke?

2 hari lpas saya ada check upt tapi agak samar.. Kalau harini saya nak check upt boleh ke? Hcg dah pekat ke blom ek? 4ari delay

10 Balas

Boleh check pada awal pagi air kencing pertama, ambil air kencing yang tengah tengah. Kencing dulu sikit, lepas tu tahan & ambil kencing yang tengah

3y ago

Saya pun sama. Urine pagi cair bila test upt dpt negative. Then petang saya try upt lgi guna clear blue pulak result positive. Time ptg tu urine saya pekat pulak dari pagi

Bleh je sis...mcm sy..bli upt yg murah tu.. hr2 check...tak sabor punya hal..hihi..tp seronoknya dpt tgk perubahan dr samar mjadi semakin terang...

3y ago

Betul sis. Saya pun sama. 2 kali check petang result positive. Salah satu upt saya guna clear blue. Tapi bila try urine awal pagi negative pulak. Try awal pagi tu tk guna clear blue. Guna brand lain

Check je lagi sis. Saya check masa 6 hari delay pun dah terang Alhamdulillah 😚

klu nak tau, try check klu rasa nanti samar juga tunggu 1-2minggu

Terpulang.. Cek la bnyk kali pon smpai puas hati.. 😊

Hcg meningkat setiap 48 jam. Boleh je repeat lg

Check upt ambil air kencing pg² yg pertama..

Tgu seminggu konfem terang

Can check again..

Try cek blik.