Saya dah delay 21 hari check upt baru tadi 1 samar satu pekat tapi samar tu x nampak sangat .

Check klinik negatif ,,saya ada cyst tp kalau ada cyst Pon ttk ley bengkak yea

1 Balas

Check lagi 2 3 hari sekali. Kalau pregnant, yg samar tu akan makin memekat sebab hcg level akan meningkat setiap 48 jam. Ttk bengkak tu boleh jadi tanda2 pregnant, nk period atau masalah hormon. Kalau nk check kt clinic sebaiknya tunggu upt double line terang, kalau masih samar mmg lab clinic taknah sahkan yg awak pregnant

8mo ago

okeyy thank you taw bagi jawapan