UPT makin samar

Masa awal2 pregnant minggu ke 4 upt saya check double line pekat…tapi baru2 ni saya check dah semakin samar…Normal ke kalau upt makin samar bila dah start masuk minggu ke 9-10 sebab masih dalam 1st trimester.

2 Balas

hi sis maaf mencelah.. ada updte tak untuk yg ni? mcm mana dengan kandungan puan

Cek saje saje ke?😅 kepekatan dia ikut jenis upt jgk

2y ago

Once dah positive tu selagi takde pendarahan pape InshaAllah semua ok. Alahan ikut orang memang akan come and go. Ada yg teruk, ada yg takde lansung. Semua normal. Yg tak normal kalau pendarahan atau sakit yg melampau