Maaf nak tny.kalau 6week buat scan memg boleh dgr degup jantung ke?

1st time pregnant

5 Balas

bg saya ,depends pd alat scan tu. scan pkai atas perut tu xnmpk baby Dan heartbeat. klu pkai scan yg suluh bawah tu, bru nmpk. ni berdasarkan pengalaman saya lh..

8mo ago

tq sis

biasa nya xlagi sis… td pun sy bru pg scan nmpk kantung dlm ada bby tu pun kecik sgt doc kata klu nak tgok dtg lgi 2 mnggu lagi …

Ikut org. Kwn sy ramai 6w dah boleh dgr jantung tp mcm sy 8w baru dpt dengar

8mo ago

tq sis

ats org. klu xnk bazir kos, buat masa 8w keatas.

8mo ago

ouh td siang ada buat scan .. nmpk kantung ,baby n dgr heartbeat

Sy pegi scan 6w dah boleh dgr jantung