Jangung berdegup laju

Ada tak mommy dkt sini jantung berdegup laju..kadang tu sampai tak boleh nak tido sbb boleh dgr degup jantung😭.. 18weeks pregnant.

8 Balas

Bagi tahu misi/dr sis masa checkup. Saya hritu masa pregnant 12w dh rasa jntung berrdegup laju. Mula2 diorang ckp normal. Pastu sampai ke checkup 19w mcm tu, last2 diorang suruh ambik darah nak check 🥹 tadi bru g ambik darah. Doakan takde pape lh 🥹 sebab saya resting mode pun jntung berdegup laju

1y ago

Yeke sis.harap xde apa la.

Nanti time checkup awk bgtau doc tau, kdg2 sbb penat kot, tu jantung jadi laju, tp apa2 pun nnt bgtau doc ye, nnt doc boleh check lebih details.

klau tngan ketar2 , jntung laju n cepat berpeluh tu tnda ada hyperthyroid . better jmpa dc nnti diorg ambk darah n check.

Saya baru je kena malam tadi, rasa jantung laju and tak selesa sampai susah nak tido. Saya pun pregnant 18weeks.

Hb low akak mcm saya juga skrg berdebar dan sesak nafas smoga dipermudahkan urusan kita ya 🤲🏻

Ya saya pon sama mcm tu. saya pon 18 weeks jugakk

Sy jdi jantung laju kalau mkn bnyk2..hehe

awak ada high bp ke?

1y ago

Haritu checkup HB LOw