hai.. saya nak tanya.. sy ad keputihan.. sy dah 5minggu lebih.. tapi harini keputihan sy warna coklat.. kenapa ya.. 1st pregnancy?

1st pregnancy

19 Balas

Saya pun sma...tapi skrg 19weeks pergi kk bila check up bg sye ubat utk masuk dlm vaginal...dah okey...dah stop

Sy pnh kne kputihan dri awl ngndung.. Dkt 2bln gtl sgt2.. Lpas jmpe doc.. Doc bg ubt n skrg dh xgtl

Please visit doctor as soon as possible. Do not delay when you have brown discharge

Klau sdkit okk lg tp klau bnyk , bebau dan gatal baik jumpa doctor sis

Better jumpa doktor sis... Keputihan agak bahaya sikit..

Btter check with doctor sebab kadang tkut ada infection apa2

5y ago

Okay..tq🙏

Sy pn ade keputihan jgk 4 minggu 4 hari

jmpa doc kalau teruk ok

G jmpe doc